Loma Lapissa

Olemme toimintamme alusta alkaen järjestäneet lomia Lapissa – sekä erälomia luonnon keskellä että erilaisia aktiviteetteja sisältäviä lomia. Lappi tarjoaa matkailijalle useita elämyksiä ja kokemuksia. Luettelemme seuraavaksi esimerkkejä tarjoamistamme lomavaihtoehdoista ja aktiviteeteista:

– Lapin monipuoliseen kulttuuriin tutustuminen
– Lapin nähtävyyksiin, kuten tiedekeskukseen, kulttuuritaloon, ametistikaivokseen, Arktikumiin, Ranuan eläinpuistoon, Sallan poropuistoon, Kemin lumilinnaan, Lainion Lumikylään tai Joulupukin Pajakylään, tutustuminen osaavan oppaan opastuksella
– Hiihtoretki Lapin upean luonnon keskellä
– Vaellus Lapin jylhissä korpimaisemissa
– Retkeily kansallispuistoissa tai retkeilyalueilla
– Laskettelu ja lumilautailu
– Huskysafari
– Moottorikelkkasafari
– Rekiajelu
– Avantouinti
– Revontulien ihailu
– Yöpyminen Lumikylässä
– Pilkkiminen
– Kalastus
– Luonnon tarkkailu
– Pyöräilyretki
– Melonta
– Koskenlasku
– Golf
– Lappilaiset illat, joiden aikana tarjoillaan lappilaista perinneruokaa ja kuunnellaan lappilaista kansanmusiikkia
– Marjastus ja sienestys sekä
– Poroerottelun seuraaminen.

Kysy lisätietoja Lapissa tarjoamistamme aktiviteeteista ja palveluista asiakaspalvelustamme, jonka tavoitat maanantaista tiistaihin kello 8-15 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-17 välisenä aikana, perjantaisin kello 10-15 välisenä aikana ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 12-15 välisenä aikana soittamalla numeroon +358 989098765643 tai numeroon +358 234565434. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan, niin asiakaspalvelumme palaa asiaan mahdollisimman pian. Voit myös laittaa asiakaspalvelullemme sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@safiiri.fi . Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat mieluummin.
Voit myös ehdottaa meille itse suunnittelemaasi toimintaa tai tapahtumaa. Lappi tarjoaa upeat puitteet monenlaiselle toiminnalle ja yhteistyöhotelleistamme löydät loistavat tilat niin yritys- kuin vapaa-ajankin tapahtumien järjestämiselle.

Yhteistyöhotellimme

Kysy asiakaspalvelustamme Lapissa sijaitsevat yhteistyöhotellimme ja heidän tarjoamansa palvelut. Esimerkiksi Rovaniemellä sijaitseva yhteistyöhotellimme Rovaniemen Ruustinna tarjoaa palveluidemme käyttäjille 15% alennuksen hotelliyöpymisten hinnasta. Lisäksi Rovaniemen Ruustinna tarjoaa edullisia pakettiratkaisuja yritystilaisuuksien järjestämiseksi.
Rovaniemen Ruustinnasta löydät erinomaiset konferenssitilat, jotka tarjoavat hyvät olosuhteet konferenssien ja luentojen pitämiseen. Rovaniemen Ruustinnassa on myös erinomainen sauna- ja kylpyläosasto, jossa voit rentoutua ja jota vuokrataan myös ryhmien yksityiskäyttöön. Osaston kuntosalilaitteet sopivat niin aloittelijan kuin kokeneemmankin harrastajan käyttöön. Allasosastolta löydät sekä kuuma- että kylmävesialtaat. Lapsia varten allasosastolla on oma pieni altaansa. Muistathan kuitenkin, ettei alaikäisiä lapsia saa jättää valvomatta Rovaniemen Ruustinnan allasosastolla! Lapset vierailevat allasosastolla aina vanhempiensa valvonnan alaisina ja vastuulla!
Rovaniemen Ruustinnan ravintola loihtii erinomaista, perinteistä lappilaista ruokaa, jonka raaka-aineet ovat lähellä tuotettuja tai läheltä kerättyjä. Rovaniemen Ruustinna on myös suosittu häiden pitopaikka, josta löytyy vaativammankin morsiamen toiveet täyttävä hääsviitti.

Voit soittaa Rovaniemen Ruustinnan asiakaspalveluun maanantaista tiistaihin kello 8-20 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 8-21 välisenä aikana, perjantaisin kello 10-22 välisenä aikana sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-15 välisenä aikana puhelinnumeroon +358 123432245. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastajaan. Muistathan ilmoittaa puhelinnumerosi, josta sinut tavoittaa asiakaspalvelumme aukioloaikoina, puhelinvastaajaviestissäsi!

Toinen suosituimmista yhteistyöhotelleistamme Lapin alueella on hotelli Kuusamon Katariina, joka tarjoaa palveluitamme käyttäville asiakkaille 20% alennuksen hotelliyöpymisistä. Myös Kuusamon Katariina tarjoaa edullisia pakettiratkaisuja yritystilaisuuksien järjestämiseksi. Hotelli Kuusamon Katariinan ravintola loihtii erinomaista, perinteistä kuusamolaista ruokaa, jonka raaka-aineet ovat lähellä tuotettuja tai läheltä kerättyjä. Voit myös järjestää hääsi Kuusamon Katariinassa, joka tarjoaa edullisia, mutta tyylikkäitä hääsviittejä hääyön viettämistä varten.

Voit soittaa Kuusamon Katariinan asiakaspalveluun maanantaista tiistaihin kello 9-20 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 8-21 välisenä aikana, perjantaisin kello 10-22 välisenä aikana sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-15 välisenä aikana puhelinnumeroon +358 123477777. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastajaan. Muistathan ilmoittaa puhelinnumerosi, josta sinut tavoittaa asiakaspalvelumme aukioloaikoina, puhelinvastaajaviestissäsi!