Esiintyjämme

Esiintyjälistaltamme löydät yhden Suomen kattavimmista edustuksista, koska listaltamme löytyy yli 950 esiintyjää. Ulkomailla meillä on suora yhteys yli 95 000 esiintyjään; nämä esiintyjät sisältävät esimerkiksi muusikoita, näyttelijöitä, luennoitsijoita, puhujia, kouluttajia, taikureita, stand-up-koomikoita sekä erityisesiintyjiä. Meiltä löytyy esiintyjä myös lasten tapahtumiin; taikureiden lisäksi voit tilata kauttamme esimerkiksi erilaisia sirkustaiteilijoita. Oikeanlaiset, taitavat esiintyjät ovat tapahtuman onnistumisen kannalta avainasia!

Meillä on yhteyksiä myös julkkiskokkeihin, jotka ovat suosittuja esiintyjiä monenlaisissa tapahtumissa. Huippukokkimme ovat myös valmiina luomaan tilaisuuksiisi huippuluokan menukokonaisuuksia toiveittesi pohjalta. Tarjolla on erimerkiksi special-menuja, extremekokemuksia tai retkievästä. Huippukokkimme järjestävät myös erilaisia opetustilaisuuksia. Jos haluat oppia tekemään esimerkiksi herkullisia macarons-leivonnaisia tai Välimeren alueen ruokaa, ota meihin yhteyttä!

Esimerkkejä esiintyjistämme

Kotimaisista muusikoistamme ja bändeistä listaltamme löytyvät muunmuassa punk-bändi Punk is a new black, kansanmusiikkiyhtye Riemukaari, lastenmusiikkiyhtye Tiikerimeininki sekä laulajat Mikael Jaatilainen, Kirsi Salmela, Antero Markkula, Wilma Uustalo, Sarianne Mustola sekä Ilari Uusoja.
Kotimaisista näyttelijöistä listaltamma löytyy muunmuassa Sakari Mäntynen, Julia Isola, Marketta Jalonen, Katariina Mäntyranta, Pauliina Alttola, Johannes Jalonen, Miisa Mäkinen sekä Helena Uusioja. Luennoitsijoita meitä löytyy muunmuassa seuraavilta aloilta: kriminaalihuollon kehittäminen, hevosten jalostustoiminta, Aloe veran käyttö terveyden ylläpitäjänä, yritystoiminnan mahdollisuudet Välimeren maissa sekä Ydinfysiikan uusimmat tuulet. Kriminaalihuollon kehittämisestä luennoi Matti Valkonen, hevosten jalostustoiminnasta Päivikki Anttolainen, Aloe veran käytöstä terveyden ylläpitäjänä Anna-Liisa Ikävalko sekä yritystoiminnan mahdollisuuksista Välimeren maissa Staffan Åberg.
Taikureista listaltamme löytyvät esimerkiksi Sami Simsalabim, Karkki Kepponen, Taru Taikasauva, Paula Pupu sekä Hannele Hattutemppu. Sirkustaiteilijoista löydät listaltamme muunmuassa narullakävelijät Bellan & Bambinon, pellet Pontiuksen ja Pilatuksen, tulitaiteilijat Fire Foxin ja Fire Stormin sekä pantomiimikkoparin Panton ja Miimikon.
Julkkiskokeista listaltamme löytyvät Kalle Kalmari, Herman Åman, Lars Karlsson, Matti Markkula sekä Linda Karlsson. Julkkiskokkimme ovat suosittuja esiintyjä monenlaisissa tapahtumissa. He ovat myös valmiina luomaan tilaisuuksiisi huippuluokan menukokonaisuuksia toiveittesi pohjalta. Tarjolla on erimerkiksi special-menuja, extremekokemuksia tai retkievästä. Huippukokkimme järjestävät myös erilaisia opetustilaisuuksia. Jos haluat oppia tekemään esimerkiksi herkullisia macarons-leivonnaisia tai Välimeren alueen ruokaa, ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, mitä toivot tapahtumaasi osallistuvalta julkkiskokilta. Julkkiskokkimme pitävät haasteista ja ovat valmiina tarttumaan niihin; kerro siis rohkeasti hurjimmatkin ideasi tai vaativimmatkin menutoiveesi!

Muistathan, että tässä yhteydessä on mahdotonta esitellä kaikkia listaltamme löytyviä esiintyjiä ja että kauttamme on mahdollista saada myös oman esiintyjälistamme ulkopuolisia esiintyjiä esiintymään tapahtumissamme. Kauttamme on mahdollista saada esiintyjäksi lähes kuka tahansa näyttelijä tai taiteilija, jos vain suunnitellun tapahtuman budjetti ja aikataulu antavat myöten.

Kysy lisää esiintyjistämme asiakaspalvelustamme, jonka tavoitat maanantaista tiistaihin kello 8-15 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-17 välisenä aikana, perjantaisin kello 10-15 välisenä aikana ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 12-15 välisenä aikana soittamalla numeroon +358 989098765643 tai numeroon +358 234565434. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan, niin asiakaspalvelumme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös laittaa asiakaspalvelullemme sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@safiiri.fi . Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat mieluummin. Meillä on kymmeniä asiakkaita, jotka tilaavat palveluitamme yhä uudelleen ja uudelleen. Tämä on mielestämme osoitus siitä, että tarjoamamme palvelut ovat ainutlaatuisia ja korkeatasoisia. Kerro meille kenet haluaisit esiintymään tapahtumaasi ja milloin, niin katsotaan mitä voimme tehdä! Nautimme haasteista ja olemme valmiita tarttumaan niihin eli ethän epäröi esittää meille myöskään haastavia toivomuksia! Olemme hankkineet jo useisiin yritystapahtumiin maailmanluokan esiintyjiä.

Jos päätät hankkia tapahtumapalvelut meiltä, saat yhtiöstämme itsellesi oman yhteyshenkilön, jonka tehtävänä on räätälöidä tapahtuma toiveidesi mukaiseksi sekä hankkia tapahtumaasi toivomasi esiintyjät. Yhteyshenkilö pitää kaikki langat käsissään ja kontrolloi, että kaikki tarvittavat hankinnat ja toimenpiteet tulevat tehdyiksi ja että toivomasi esiintyjät saadaan paikalle. Yhteyshenkilö pitää sinut ajan tasalla koko prosessin ajan.